Folders van Makro

Laatste folderupdate: 24-05-2022

Makro folder - Food

Geldig: 1 jun. t/m 14 jun.

Deze Makro folder - Food met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Nonfood

Geldig: 1 jun. t/m 14 jun.

Deze Makro folder - Nonfood met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Elektro

Geldig: 1 jun. t/m 14 jun.

Deze Makro folder - Elektro met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Dry

Geldig: 1 jun. t/m 14 jun.

Deze Makro folder - Dry met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Work Center

Geldig: 1 jun. t/m 14 jun.

Deze Makro folder - Work Center met actuele aanbiedingen is nog 21 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Dolle dagen

Geldig: 27 mei t/m 29 mei
Trending

Deze Makro folder - Dolle dagen met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Food

Geldig: 18 mei t/m 31 mei
Trending

Deze Makro folder - Food met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Tuin

Geldig: 18 mei t/m 31 mei

Deze Makro folder - Tuin met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Non Food

Geldig: 18 mei t/m 31 mei

Deze Makro folder - Non Food met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder - Wijn

Geldig: 18 mei t/m 28 jun.

Deze Makro folder - Wijn met actuele aanbiedingen is nog 35 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Makro folder

Geldig: 1 mrt. t/m 31 mei
Trending

Deze Makro folder met actuele aanbiedingen is nog 7 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Makro en bespaar op uw aankopen bij Makro.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Makro folder online staat?
Al 19.064 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Makro folder online staat?
Al 32.079 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Makro folder en promoties

Ga je boodschappen doen bij Makro, één van de grootste groothandels waarin zelfbediening centraal staat? Neem eerst een kijkje in de wekelijkse Makro folder! Makro folders zijn onderverdeeld in de Food folder, Non-Food folder, Tuin folder, Horeca folder en de Weekdeals folder met aantrekkelijke aanbiedingen, acties, promoties en korting op producten uit het volledige assortiment van deze winkel. Op zoek naar een specifieke Makro promotie of actie in de reclamefolder? Geen zorgen, we helpen je graag! Neem alvast de Makro folder voor volgende week erbij.


Wat kan je vinden in het assortiment van Makro?

Het assortiment van Makro bestaat uit genoeg keuze aan food- en non-foodartikelen van zowel gereputeerde merkproducten als de scherp geprijsde en kwaliteitsvolle eigen merken. Ook vindt u verse producten zoals groente en fruit, vlees, gevogelte en vis en brood en banket van goede kwaliteit. Dus voordat u zich naar één van de Makro winkels rept; blader eerst door de Makro promotie folders voor kortingen, een leuke aanbieding of interessante acties! Liever gewoon vanuit de zetel? Het kan, online in de uitgebreide webwinkel vindt u dit alles ook aan de laagste prijs. Wist je trouwens dat Makro een restaurant heeft met ruime keuze aan gerechten en drankjes? Perfect voor wie even wil ontspannen.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Makro?

‘Doe het groots. Doe het Makro.’ Dit brengt Makro in praktijk. Het is onderdeel van de internationale METRO Group en heeft in België 6 Cash & Carry ‘s, 10 METRO-winkels en een overzichtelijke webwinkel MakroShop.be. De openingsuren liggen tussen 7u15 en 20u, maar eigenlijk is Makro 24/7 beschikbaar voor jou via de online webwinkel! Meer informatie over een Makro filiaal, de openingsuren, de Makro Cash & Carry folder en de webwinkel kunt u vinden op: www.makro.be

 

Veelgestelde vragen over Makro

Wat kan je online bestellen bij Makro?

Om het meest actuele assortiment van Makro te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Makro folder - Food van 01-06-2022 t/m 14-06-2022