Download de gratis app met 900+ winkels

Makro adressen en openingsuren in Luik

U vindt hier alle Makro adressen en de bijbehorende openingsuren van Makro in Luik. Hierdoor weet u altijd of de Makro bij u in de buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond in Luik en komt u niet voor een gesloten deur te staan. U zal nooit meer een korting mislopen want u vindt hier ook de nieuwste Makro folder in Luik en actuele aanbiedingen. Zoekt u meer informatie over de Makro in Luik of in de buurt, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Makro website.

Veelgestelde vragen over Makro

Waar vind ik een Makro winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Makro winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Deel uw plaatsnaam of laat ons automatisch uw locatie detecteren en u ziet in één oogopslag al de Makro vestigingen in uw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Makro bij mij in de buurt?

Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde Makro winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kunt u het dichtstbijzijnde filiaal van Makro gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Makro heeft vestigingen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Makro?

Inmiddels heeft Makro diverse winkels verspreid door België. De winkel in de categorie Foodservice heeft filialen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw