Folders van Massimo Dutti

Laatste folderupdate: 07-10-21

Massimo Dutti folder

Geldig: 7 okt. t/m 8 dec.

Deze Massimo Dutti folder met actuele aanbiedingen is nog 48 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Massimo Dutti folder

Geldig: 20 sep. t/m 22 nov.

Deze Massimo Dutti folder met actuele aanbiedingen is nog 33 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Massimo Dutti folder

Geldig: 3 sep. t/m 4 nov.

Deze Massimo Dutti folder met actuele aanbiedingen is nog 15 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Massimo Dutti folder

Geldig: 21 sep. t/m 22 nov.
Trending

Deze Massimo Dutti folder met actuele aanbiedingen is nog 32 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Massimo Dutti en bespaar op je aankopen bij Massimo Dutti.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Massimo Dutti folder online staat?
Al 51.319 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Massimo Dutti folder online staat?
Al 45.386 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Massimo Dutti folder en promoties

Massimo Dutti, opgericht in 1985 en onderdeel van Inditex, is uitgegroeid tot een internationaal modemerk met ruim 790 winkels in 75 landen, waarvan 23 in België. Daarnaast kunt u het assortiment ook gemakkelijke online bestellen in de Massimo Dutti webshop. Elk seizoen geven zij een mooie folder of lookbook uit met een overzicht van hun nieuwe collectie en een aantal promoties. Massimo Dutti voert een uitgebreid assortiment herenmode, damesmode en kindermode van uitstekende kwaliteit. Kenmerken zijn: eigentijds, praktisch, elegant en bijdetijds. Wilt u een nieuwe jas, broek, jurkje of een paar nieuwe schoenen kopen, kijk dan eens in de Massimo Dutti promotiefolder of lookbook voor de laatste aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de onlineshop. Meer informatie over de Massimo Dutti winkels, openingsuren incl. zondagopening, de online folder, de lookbooks en de webshop kunt u vinden op: www.massimodutti.com/be/nl