Folders van Maxi Bazar België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Maxi Bazar folder online staat?
Al 28.472 mensen gingen u voor

Bekijk de Maxi Bazar folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Maxi Bazar folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Maxi Bazar winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Maxi Bazar en betaal nooit meer teveel. Maxi Bazar heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm, Scala vogelwering met pinnen 1m en AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Maxi Bazar nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Maxi Bazar.

Als u in de Maxi Bazar folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Bouwen en verbouwen, zoals Brico, Van Cranenbroek of Hubo. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Maxi Bazar soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Maxi Bazar website.

Veelgestelde vragen over Maxi Bazar

Waar vind ik de Maxi Bazar folder van volgende week?

In de Maxi Bazar folder volgende week vind je de Maxi Bazar aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Maxi Bazar folder van deze week?

De Maxi Bazar folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Maxi Bazar ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Maxi Bazar?

Maxi Bazar heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Maxi Bazar vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Maxi Bazar. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm, Scala vogelwering met pinnen 1m en AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Maxi Bazar in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Maxi Bazar. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Maxi Bazar?

Op de website van Maxi Bazar kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Maxi Bazar vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Maxi Bazar wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Maxi Bazar?

Bij Maxi Bazar kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Maxi Bazar te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Maxi Bazar nu open?

De Maxi Bazar vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Maxi Bazar bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Maxi Bazar-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Maxi Bazar de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Maxi Bazar hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Maxi Bazar vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Maxi Bazar voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Maxi Bazar pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Maxi Bazar vestigingen zijn er in België?

Maxi Bazar heeft diverse filialen, op de website van Maxi Bazar vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Maxi Bazar in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Maxi Bazar, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Maxi Bazar, kan u surfen naar de website van Maxi Bazar. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Maxi Bazar voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Maxi Bazar promo's

🛍️ Maxi Bazar folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Bouwen en verbouwen
🕰️ Laatste folderupdate: 16-10-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw