Black Friday Meledi deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Meledi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Meledi tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Meledi deals! Schrijf u nu in voor de Meledi nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Meledi. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Meledi winkels, vindt u op Meledi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Meledi

Wanneer begint Black Friday bij Meledi?

Black Friday promoties van Meledi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Meledi. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Meledi?

Tijdens Black Friday heeft Meledi dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

COLUMBUS PATÉ CREME 2KG

PRESIDENT BRIE LIGHT 6 X 200G

Vegetarische schnitzel 3x10x100g /stuk

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Meledi bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Meledi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Meledi voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Meledi Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Meledi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw