Black Friday aanbiedingen van Midas

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Midas

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Midas folder online staat?
Al 22.933 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Midas deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Midas Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Midas tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Midas deals! Schrijf u nu in voor de Midas nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Midas. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Midas winkels, vindt u op Midas website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Midas

Wanneer begint Black Friday bij Midas?

Black Friday promoties van Midas zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Midas. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Midas?

Tijdens Black Friday heeft Midas dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Strap 100-3p

Regular 100 2m00 sf

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Midas bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Midas verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Midas voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Midas Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Midas Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0