Black Friday folders van Migros

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Migros folder online staat?
Al 22.222 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Migros deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Migros Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Migros tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Migros deals! Schrijf u nu in voor de Migros nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Migros. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Migros winkels, vindt u op Migros website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Migros

Wanneer begint Black Friday bij Migros?

Black Friday promoties van Migros zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Migros. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Migros?

Tijdens Black Friday heeft Migros dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Hoegaarden pack

Duvel Discovery Box 6 x 33 cl

Sélection Garreau armagnac Hors d'Âge 10 Years Old 40 % vol 70 cl

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Migros bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Migros verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Migros voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Migros Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Migros Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0