Black Friday folders van Miniso

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Miniso folder online staat?
Al 13.857 mensen gingen u voor

Black Friday Miniso deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Miniso Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Miniso tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Miniso deals! Schrijf u nu in voor de Miniso nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Miniso. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Miniso winkels, vindt u op Miniso website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Miniso

Wanneer begint Black Friday bij Miniso?

Black Friday promoties van Miniso zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Miniso. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Miniso?

Tijdens Black Friday heeft Miniso dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Pantoffels

Dames sokken

Jurk

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Miniso bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Miniso verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Miniso voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Miniso Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Miniso Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0