Folders van Nibema België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Nibema folder online staat?
Al 38.002 mensen gingen u voor

Bekijk de Nibema folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Nibema folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Nibema winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Nibema en betaal nooit meer teveel. Nibema heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Metod / maximera Bovenkast m deur/2 lades, Wandbord Camo - zwart zeegras - Ø35 cm en Gordijn Puck Geel wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Nibema nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Nibema.

Als u in de Nibema folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Nibema soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Nibema website.

Veelgestelde vragen over Nibema

Waar vind ik de Nibema folder van volgende week?

In de Nibema folder volgende week vind je de Nibema aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Nibema folder van deze week?

De Nibema folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Nibema ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Nibema?

Nibema heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Nibema vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Nibema. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Metod / maximera Bovenkast m deur/2 lades, Wandbord Camo - zwart zeegras - Ø35 cm en Gordijn Puck Geel

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Nibema in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Nibema. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Nibema?

Op de website van Nibema kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Nibema vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Nibema wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Nibema?

Bij Nibema kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Nibema te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Nibema nu open?

De Nibema vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Nibema bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Nibema-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Nibema de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Nibema hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Nibema vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Nibema voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Nibema pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Nibema vestigingen zijn er in België?

Nibema heeft diverse filialen, op de website van Nibema vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Nibema in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Nibema, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Nibema, kan u surfen naar de website van Nibema. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Nibema voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Nibema promo's

🛍️ Nibema folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 20-10-2021
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw