Bekijk de Noppies folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Noppies is hét merk als het gaat om zwangerschapkleding en kinderkleding en is verkrijgbaar bij 5 Noppies brandstores en in de aantrekkelijke E- shop. Noppies ontwerpt, maakt en verkoopt al ruim 20 jaar comfortabele en trendy positiekleding voor de vrouw van nu. Maar ook daarna heeft Noppies een mooie collectie baby- en kinderkleding van topkwaliteit voor betaalbare prijzen. Kijk in de Noppies promo folder of lookbook voor alle promoties of bestel direct online in de Noppies.com webshop. Noppies, snel bezorgd en makkelijk en gratis geretourneerd. Meer informatie over de Noppies winkels, openingsuren incl. zondagopening, de promofolder of het lookbook en de webshop vindt u op: www.noppies.com

Uw Noppies winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Noppies en betaal nooit meer teveel. Noppies heeft in België 127 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Noppies nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Noppies.

Als u in de Noppies folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Baby en kind, zoals Wibra, Trafic of Baby & Tiener. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Noppies soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Noppies website.

Veelgestelde vragen over Noppies

Waar vind ik de Noppies folder van volgende week?

In de Noppies folder volgende week vind je de Noppies aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Noppies folder van deze week?

De Noppies folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Noppies ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Noppies?

Noppies heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Noppies vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Noppies. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Noppies in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Noppies. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Noppies?

Op de website van Noppies kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Noppies vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Noppies wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Noppies?

Bij Noppies kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Noppies te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Noppies nu open?

De Noppies vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Noppies bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Noppies-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Noppies de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Noppies hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Noppies vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Noppies voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Noppies pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Noppies vestigingen zijn er in België?

Noppies heeft diverse filialen, op de website van Noppies vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Noppies in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Noppies, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Noppies, kan u surfen naar de website van Noppies. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Noppies voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Noppies promo's

🛍️ Noppies folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Baby en kind
🕰️ Laatste folderupdate: 16-03-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw