Folders van Norma België

Norma folder

Geldig: 23 feb t/m 28 feb

Deze Norma folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Norma klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Norma folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Norma filialen.

time
Norma Nog 3 dagen geldig

Bekijk de Norma folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Norma folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Norma winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Norma en betaal nooit meer teveel. Norma heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Norma folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 23-02-2024 t/m 28-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Luierbroekjes | Maat 4, Groenten CIRIO en Reuzensticks CORA wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Norma nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Norma.

Als u in de Norma folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Norma soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Norma website.

Veelgestelde vragen over Norma

Waar vind ik de Norma folder van volgende week?

In de Norma folder volgende week vind je de Norma aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Norma folder van deze week?

De Norma folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Norma folder geldig van 23-02-2024 t/m 28-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Norma ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Norma?

Norma heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Norma vindt u terug in de Norma folder van 23-02-2024 t/m 28-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Norma. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Luierbroekjes | Maat 4, Groenten CIRIO en Reuzensticks CORA

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Norma in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Norma. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Norma?

Op de website van Norma kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Norma vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Norma wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Norma?

Bij Norma kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Norma te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Norma folder van 23-02-2024 t/m 28-02-2024

close-icon close-icon

Is Norma nu open?

De Norma vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Norma bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Norma-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Norma de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Norma hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Norma vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Norma voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Norma folder van 23-02-2024 t/m 28-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Norma pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Norma vestigingen zijn er in België?

Norma heeft diverse filialen, op de website van Norma vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Norma in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Norma, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Norma, kan u surfen naar de website van Norma. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Norma voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Norma promo's

🛍️ Norma folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 23-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw