Black Friday Okaïdi deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Okaïdi Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Okaïdi tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Okaïdi deals! Schrijf u nu in voor de Okaïdi nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Okaïdi. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Okaïdi winkels, vindt u op Okaïdi website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Okaïdi

Wanneer begint Black Friday bij Okaïdi?

Black Friday promoties van Okaïdi zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Okaïdi. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Okaïdi?

Tijdens Black Friday heeft Okaïdi dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

GRASBEER 50 cm

BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm.

NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Okaïdi bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Okaïdi verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Okaïdi voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Okaïdi Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Okaïdi Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw