Black Friday OTTO deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe OTTO Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van OTTO tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday OTTO deals! Schrijf u nu in voor de OTTO nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij OTTO. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de OTTO winkels, vindt u op OTTO website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van OTTO

Wanneer begint Black Friday bij OTTO?

Black Friday promoties van OTTO zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van OTTO. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van OTTO?

Tijdens Black Friday heeft OTTO dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

LG GBP62PZNBC DoorCooling+

Philips AIRFRYER PHHD925270

Logitch G502 X Gamingmuis

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van OTTO bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door OTTO verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van OTTO voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

OTTO Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 OTTO Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw