Black Friday aanbiedingen van OVS

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van OVS

Laatste folderupdate : 3/28/23

OVS folder

Geldig: 27 Mar t/m 6 Apr

Deze OVS folder met recente promoties is nog 9 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van OVS en bespaar op uw aankopen bij OVS.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste OVS folder online staat?
Al 33.546 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste OVS folder online staat?
Al 36.210 mensen gingen u voor

Black Friday OVS deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe OVS Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van OVS tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday OVS deals! Schrijf u nu in voor de OVS nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij OVS. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de OVS winkels, vindt u op OVS website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van OVS

Wanneer begint Black Friday bij OVS?

Black Friday promoties van OVS zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van OVS. De OVS folder geldig van 27-03-2023 t/m 06-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van OVS?

Tijdens Black Friday heeft OVS dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Juicy couture tanya vest

Bord

Zonnebril

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van OVS bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door OVS verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van OVS voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

OVS Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 OVS Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0