Folders van Peter Hahn

Laatste folderupdate: 23-02-2022

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Peter Hahn folder online staat?
Al 24.466 mensen gingen u voor

Promoties bij Peter Hahn

Peter Hahn folder en promoties

Winkelt u graag in winkels waar verschillende grote merken bij elkaar te vinden zijn? Blader door de Peter Hahn folder en ontdek hun volledige assortiment. Op zoek naar Peter Hahn promoties, een aanbieding of actie? Ook dat kan via de folder! De folders op onze website geven u een duidelijk overzicht van de huidige aanbiedingen en acties of een promotie speciaal voor u, van de vele bekende merken. In de reclamefolder van deze winkel vindt u natuurlijk ook informatie over de Peter Hahn winkels.


Waaruit bestaat het assortiment van Peter Hahn?

In het assortiment van Peter Hahn, vindt u de laatste trends, de mooiste kleuren, de meest elegante pasvormen. In de collecties vindt u mode voor de winter, herfst, lente en zomer. Van schoenen, jurken, shirts, blouses, vesten en jassen tot truien en badmode. Dit voor zowel dames als heren. Heeft u een grotere maat? Ook die vindt u bij Peter Hahn! Kledij van merken zoals Windsor, Gerry Weber, Lacoste en meer. Zowel online in de webwinkel als in een winkel op locatie vindt u alles wat u nodig heeft. Hebt u de Online Only artikelen al gezien? Of de uitverkoop, terug te vinden onder ‘outlet’? Kijk snel in de folder, wellicht vindt u korting en op die manier Peter Hahn mode aan de laagste prijs.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een winkel van Peter Hahn?

‘Peter Hahn – Onze mode, jouw stijl’ en ‘Hoogwaardige damesmode’. U kunt mode van dit merk shoppen via de webshop, de winkel in Asse, België en andere multibrand winkels. De openingsuren liggen tussen 8u en 20u. Meer informatie over het merk en de mode van Peter Hahn, de uitverkoop, een koopzondag, promoties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.peterhahn.be/