Folders van Pieces België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Pieces folder online staat?
Al 33.395 mensen gingen u voor

Bekijk de Pieces folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Pieces folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Pieces winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Pieces en betaal nooit meer teveel. Pieces heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Pieces nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Pieces.

Als u in de Pieces folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Pieces soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Pieces website.

Veelgestelde vragen over Pieces

Waar vind ik de Pieces folder van volgende week?

In de Pieces folder volgende week vind je de Pieces aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Pieces folder van deze week?

De Pieces folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Pieces ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Pieces?

Pieces heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Pieces vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Pieces. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Pieces in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Pieces. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Pieces?

Op de website van Pieces kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Pieces vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Pieces wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Pieces?

Bij Pieces kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Pieces te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Pieces nu open?

De Pieces vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Pieces bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Pieces-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Pieces de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Pieces hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Pieces vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Pieces voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Pieces pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Pieces vestigingen zijn er in België?

Pieces heeft diverse filialen, op de website van Pieces vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Pieces in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Pieces, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Pieces, kan u surfen naar de website van Pieces. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Pieces voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Pieces promo's

🛍️ Pieces folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 28-08-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw