Black Friday folders van Pimkie

Laatste folderupdate : 15/04/2023

Pimkie folder

Geldig: 14 apr. t/m 13 jun.

Deze Pimkie folder met recente promoties is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Pimkie en bespaar op uw aankopen bij Pimkie.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Pimkie folder online staat?
Al 19.006 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Pimkie folder online staat?
Al 12.797 mensen gingen u voor

Black Friday Pimkie deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Pimkie Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Pimkie tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Pimkie deals! Schrijf u nu in voor de Pimkie nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Pimkie. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Pimkie winkels, vindt u op Pimkie website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Pimkie

Wanneer begint Black Friday bij Pimkie?

Black Friday promoties van Pimkie zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Pimkie. De Pimkie folder geldig van 14-04-2023 t/m 13-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Pimkie?

Tijdens Black Friday heeft Pimkie dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Crossbody tas

Theedoek

Beker

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Pimkie bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Pimkie verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Pimkie voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Pimkie Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Pimkie Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0