Black Friday folders van Pinarello

Laatste folderupdate : 28/05/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Pinarello folder online staat?
Al 27.982 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Pinarello deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Pinarello Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Pinarello tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Pinarello deals! Schrijf u nu in voor de Pinarello nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Pinarello. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Pinarello winkels, vindt u op Pinarello website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Pinarello

Wanneer begint Black Friday bij Pinarello?

Black Friday promoties van Pinarello zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Pinarello. De folder geldig van 22-05-2023 t/m 28-05-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Pinarello?

Tijdens Black Friday heeft Pinarello dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

ROCKRIDER VÉLO VTT ST 530 JAUNE 27,5"

BTWIN VTT ENFANT ROCKRIDER ST 900 24 POUCES 9-12 ANS ROUGE

ROCKRIDER VÉLO VTT CROSS COUNTRY XC 120 CADRE ALU ROUGE

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Pinarello bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Pinarello verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Pinarello voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Pinarello Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Pinarello Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0