Folders van Playmobil België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Playmobil folder online staat?
Al 47.758 mensen gingen u voor

Bekijk de Playmobil folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Playmobil folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Playmobil folder en promoties

Playmobil, het bekende speelgoed met de verschillende plastic figuren is verkrijgbaar in vrijwel alle speelgoedzaken, warenhuizen en discounters in België. Elk jaar geven zij een folder of catalogus uit met een overzicht van het assortiment, die wij vermelden op onze site. Al in 1974 werd deze speelgoedklassieker door dhr. Hans Beck bedacht en vond al snel zijn weg naar vrijwel alle kinderspeelkamers in de hele wereld. Het assortiment werd verder uitgebreid en momenteel worden al meer dan 30 speelwerelden geleverd aan meer dan 100 landen en bezorgen kinderen van alle leeftijden veel speelplezier. Het unieke speelgoed stimuleert de creativiteit en ook de fantasie en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Inmiddels zijn al meer dan 2.7 miljard Playmobil figuurtjes verkocht en nog dagelijks komen er een flink aantal bij. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst kijk dan eens in de Playmobil folder voor een overzicht van het uitgebreide Playmobil assortiment en de vele aanbiedingen van de verschillende werelden, zoals o.a. The Movie, Wild Life, Ghostbusters, Sand, Western, Dragons, City Action, City Life, Princess en Dollhouse. En ga samen met Playmobil de wereld ontdekken. Meer informatie over de Playmobil verkoopadressen, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.playmobil.be


Uw Playmobil winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Playmobil en betaal nooit meer teveel. Playmobil heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Playmobil nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Playmobil.

Als u in de Playmobil folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Baby en kind, zoals Wibra, Trafic of Baby & Tiener. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Playmobil soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Playmobil website.

Veelgestelde vragen over Playmobil

Waar vind ik de Playmobil folder van volgende week?

In de Playmobil folder volgende week vind je de Playmobil aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Playmobil folder van deze week?

De Playmobil folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Playmobil ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Playmobil?

Playmobil heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Playmobil vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Playmobil. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: GRASBEER 50 cm, BRUNA TUINBERGING 216 x 75 x 206 cm. en NEO FRIENDS SPEELHUISJE 217 x 171 x 172 cm

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Playmobil in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Playmobil. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Playmobil?

Op de website van Playmobil kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Playmobil vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Playmobil wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Playmobil?

Bij Playmobil kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Playmobil te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Playmobil nu open?

De Playmobil vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Playmobil bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Playmobil-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Playmobil de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Playmobil hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Playmobil vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Playmobil voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Playmobil pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Playmobil vestigingen zijn er in België?

Playmobil heeft diverse filialen, op de website van Playmobil vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Playmobil in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Playmobil, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Playmobil, kan u surfen naar de website van Playmobil. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Playmobil voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Playmobil promo's

🛍️ Playmobil folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Baby en kind
🕰️ Laatste folderupdate: 01-01-2021
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw