Folders van Playmobil

Laatste folderupdate: 01-08-21

Playmobil folder

Geldig: 11 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze Playmobil folder met actuele aanbiedingen is nog 74 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Playmobil en bespaar op je aankopen bij Playmobil.

Playmobil folder

Geldig: 11 jan. t/m 31 dec.
Trending

Deze Playmobil folder met actuele aanbiedingen is nog 75 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Playmobil en bespaar op je aankopen bij Playmobil.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Playmobil folder online staat?
Al 22.740 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Playmobil folder online staat?
Al 26.408 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 800+ winkels

Playmobil folder en promoties

Playmobil, het bekende speelgoed met de verschillende plastic figuren is verkrijgbaar in vrijwel alle speelgoedzaken, warenhuizen en discounters in België. Elk jaar geven zij een folder of catalogus uit met een overzicht van het assortiment, die wij vermelden op onze site. Al in 1974 werd deze speelgoedklassieker door dhr. Hans Beck bedacht en vond al snel zijn weg naar vrijwel alle kinderspeelkamers in de hele wereld. Het assortiment werd verder uitgebreid en momenteel worden al meer dan 30 speelwerelden geleverd aan meer dan 100 landen en bezorgen kinderen van alle leeftijden veel speelplezier. Het unieke speelgoed stimuleert de creativiteit en ook de fantasie en levert hierdoor een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Inmiddels zijn al meer dan 2.7 miljard Playmobil figuurtjes verkocht en nog dagelijks komen er een flink aantal bij. Bent u op zoek naar een leuk cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst kijk dan eens in de Playmobil folder voor een overzicht van het uitgebreide Playmobil assortiment en de vele aanbiedingen van de verschillende werelden, zoals o.a. The Movie, Wild Life, Ghostbusters, Sand, Western, Dragons, City Action, City Life, Princess en Dollhouse. En ga samen met Playmobil de wereld ontdekken. Meer informatie over de Playmobil verkoopadressen, de openingstijden, de folder en de webshop kunt u vinden op: www.playmobil.be