Black Friday aanbiedingen van Prada

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Prada

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Prada folder online staat?
Al 56.220 mensen gingen u voor

Black Friday Prada deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Prada Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Prada tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Prada deals! Schrijf u nu in voor de Prada nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Prada. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Prada winkels, vindt u op Prada website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Prada

Wanneer begint Black Friday bij Prada?

Black Friday promoties van Prada zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Prada. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Prada?

Tijdens Black Friday heeft Prada dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Chocolade- lolly

Lantaarn

Raamstickers

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Prada bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Prada verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Prada voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Prada Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Prada Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0