Folders van Prima-Lux

Laatste folderupdate: 08-05-2022

Prima-Lux folder

Geldig: 6 mei t/m 31 mei

Deze Prima-Lux folder met actuele aanbiedingen is nog 2 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Prima-Lux en bespaar op uw aankopen bij Prima-Lux.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Prima-Lux folder online staat?
Al 49.765 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Prima-Lux folder online staat?
Al 28.445 mensen gingen u voor

Promoties bij Prima-Lux

Vergelijkbare folders

Download de gratis app met 900+ winkels

Prima-Lux folder en promoties

Wilt u graag buitengewoon wonen? Neem dan een kijkje in de Prima-Lux folder op deze pagina. De folders die we beschikbaar stellen, zijn meer dan alleen een reclamefolder waarin u Prima-Lux promoties, acties of aanbiedingen kunt vinden. Door de folder hebt u ook een goed overzicht van het huidige assortiment, maar natuurlijk is het leuk als u er een promotie, aanbieding of actie vindt die u aanspreekt! Prima-Lux heeft geen winkels op locatie, behalve een winkel (showroom).


Waaruit bestaat het assortiment van Prima-Lux?

U zal zien dat u bij Prima-Lux in het assortiment meer dan genoeg keuze hebt. Online in de webwinkel zult u zien dat u kan kiezen tussen ‘wonen’, ‘slapen’ en ‘promoties’. Bij ‘wonen’ vindt u kleinmeubel, salons, eetkamers, tafels, stoelen, barkrukken, bureaustoelen, verlichting en alles wat u nodig heeft om te relaxen. Onder ‘slapen’ kan u boxsprings, bedden, kleerkasten en dressings vinden. Maar ook slaapkamers, zetelbedden, bedlinnen en alles voor slaapcomfort. Bij ‘promoties’ vindt u allerlei Prima-Lux artikelen aan de laagste prijs, in actie of met korting. Op zoek naar een Prima-Lux uitverkoop? Neem een kijkje op de website!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Prima-Lux?

‘Prima-Lux, buitengewoon wonen.’ En dat merkt u meteen! De openingsuren van het filiaal in Herentals liggen tussen 9u30 en 18u afhankelijk van de dag. U kan ook producten afhalen tijdens bepaalde uren, zodat u online kan bestellen. Voor de promoties is meestal geen kortingscode nodig. Meer informatie over Prima-Lux, het assortiment, uitverkoop, promoties en de folder, vindt u op de website: www.prima-lux.be

Veelgestelde vragen over Prima-Lux

Wat kan je online bestellen bij Prima-Lux?

Om het meest actuele assortiment van Prima-Lux te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Prima-Lux folder van 06-05-2022 t/m 31-05-2022