Folders van Refurbished

Laatste folderupdate: 17-11-2021

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Refurbished folder online staat?
Al 51.020 mensen gingen u voor

Promoties bij Refurbished

Download de gratis app met 900+ winkels

Refurbished folder en promoties

Bent u op zoek naar een gereviseerd apparaat, maar weet u niet waar te kijken? Bij Refurbished vindt u altijd de beste deal! Blader door de Refurbished folder om het huidige assortiment te bekijken. Daarnaast vindt u ook Refurbished promoties, acties en aanbiedingen. Op die manier vindt u in onze folders altijd de beste deals. In de Refurbished online winkel vindt u altijd wel een actie, promotie of aanbieding die u blij zal maken. Neem snel een kijkje in het assortiment of de reclamefolder!


Waaruit bestaat het assortiment van Refurbished?

Wat kan u vinden in het assortiment van Refurbished? Wel, Refurbished betekent gereviseerd. Het voordeel van refurbished artikelen kopen, is dat het veel goedkoper is dan nieuw. U bespaart soms tot 50% op een product die nog in uitstekende staat is! Welke refurbished artikelen kan u dan kopen? Het gaat over iPhones, iPads, MacBook’s, Mac mini’s, laptops, computers, Apple Watches, Samsung of andere smartphones. Bij Refurbished vindt u de beste kwaliteit op één plek! Tijdens speciale periodes kan u soms extra korting vinden op de gereviseerde apparaten, of korting op accessoires. Geef uzelf de kans om een Apple product aan te kopen, aan de laagste prijs! Surf snel naar de webwinkel. Wat zijn de openingsuren van Refurbished? Lees hieronder verder.


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik een filiaal van Refurbished?

‘Refurbished, altijd de beste deal.’ De openingsuren zijn 24/7 aangezien Refurbished een online winkel is. De webwinkel heeft natuurlijk een klantenservice die u kan bellen of mailen. Sale of uitverkoop? Ontdek het op de website! Meer informatie over Refurbished, deals, promoties, acties en de reclamefolder, vindt u op de website: www.refurbished.be