Bekijk de River Woods folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw River Woods winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van River Woods en betaal nooit meer teveel. River Woods heeft in België 52 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft River Woods nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van River Woods.

Als u in de River Woods folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij River Woods soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de River Woods website.

Veelgestelde vragen over River Woods

Waar vind ik de River Woods folder van volgende week?

In de River Woods folder volgende week vind je de River Woods aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de River Woods folder van deze week?

De River Woods folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van River Woods ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij River Woods?

River Woods heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij River Woods vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van River Woods. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van River Woods in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van River Woods. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van River Woods?

Op de website van River Woods kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van River Woods vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van River Woods wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij River Woods?

Bij River Woods kan je online bestellen, om het huidige assortiment van River Woods te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is River Woods nu open?

De River Woods vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de River Woods bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de River Woods-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van River Woods de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van River Woods hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste River Woods vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van River Woods voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de River Woods pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel River Woods vestigingen zijn er in België?

River Woods heeft diverse filialen, op de website van River Woods vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van River Woods in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor River Woods, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor River Woods, kan u surfen naar de website van River Woods. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat River Woods voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

River Woods promo's

🛍️ River Woods folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 20-09-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw