Black Friday folders van s.Oliver

Laatste folderupdate : 9/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste s.Oliver folder online staat?
Al 53.199 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday s.Oliver deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe s.Oliver Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van s.Oliver tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday s.Oliver deals! Schrijf u nu in voor de s.Oliver nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij s.Oliver. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de s.Oliver winkels, vindt u op s.Oliver website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van s.Oliver

Wanneer begint Black Friday bij s.Oliver?

Black Friday promoties van s.Oliver zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van s.Oliver. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van s.Oliver?

Tijdens Black Friday heeft s.Oliver dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Crossbody tas

Theedoek

Beker

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van s.Oliver bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door s.Oliver verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van s.Oliver voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

s.Oliver Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 s.Oliver Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0