Folders van Sarenza België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sarenza folder online staat?
Al 59.430 mensen gingen u voor

Bekijk de Sarenza folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Sarenza folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Sarenza folder en promoties

Sarenza is de nr.1 online schoenenwinkel van Nederland en België met een aantrekkelijke webshop. Regelmatig geven zij een mooie promo folder uit met een aantal aantrekkelijke promoties en kortingen. Sarenza biedt een enorm assortiment van meer dan 756 merken dames-, heren- en kinderschoenen van veel bekende merken, zoals Adidas, Birkenstock, Guess, Puma, Clarks, Gabor en Ugg tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Maar ook voor dames-, heren- en kindermode met bijbehorende accessoires kunt u er goed terecht.  Want bij Sarenza vindt u mode en schoenen voor het hele gezin, in elke maat en voor iedere smaak. Kijk dus in de Sarenza promo folder voor de vele aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de Sarenza.nl webshop. “ Sarenza, serious about shoes and clothing." Meer informatie over het Sarenza assortiment, de aanbiedingen, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.sarenza.be/

Uw Sarenza winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Sarenza en betaal nooit meer teveel. Sarenza heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Sarenza nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Sarenza.

Als u in de Sarenza folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Kleding en schoenen, zoals Zeeman, Damart of C&A. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Sarenza soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Sarenza website.

Veelgestelde vragen over Sarenza

Waar vind ik de Sarenza folder van volgende week?

In de Sarenza folder volgende week vind je de Sarenza aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Sarenza folder van deze week?

De Sarenza folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Sarenza ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Sarenza?

Sarenza heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Sarenza vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Sarenza. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Jurk, Knuffeldoek en Zwangerschaps

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Sarenza in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Sarenza. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Sarenza?

Op de website van Sarenza kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Sarenza vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Sarenza wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Sarenza?

Bij Sarenza kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Sarenza te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Sarenza nu open?

De Sarenza vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Sarenza bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Sarenza-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Sarenza de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Sarenza hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Sarenza vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Sarenza voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Sarenza pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Sarenza vestigingen zijn er in België?

Sarenza heeft diverse filialen, op de website van Sarenza vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Sarenza in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Sarenza, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Sarenza, kan u surfen naar de website van Sarenza. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Sarenza voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Sarenza promo's

🛍️ Sarenza folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Kleding en schoenen
🕰️ Laatste folderupdate: 20-01-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw