Folders van Sisley België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Sisley folder online staat?
Al 51.766 mensen gingen u voor

Bekijk de Sisley folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Sisley folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Sisley winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Sisley en betaal nooit meer teveel. Sisley heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Magnesium Citraat 100 mg, Kruidvat permanente haarkleur en Kruidvat sieraden wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Sisley nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Sisley.

Als u in de Sisley folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Beauty en parfumerie, zoals Kruidvat, ICI PARIS XL of Di. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Sisley soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Sisley website.

Veelgestelde vragen over Sisley

Waar vind ik de Sisley folder van volgende week?

In de Sisley folder volgende week vind je de Sisley aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Sisley folder van deze week?

De Sisley folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Sisley ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Sisley?

Sisley heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Sisley vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Sisley. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Magnesium Citraat 100 mg, Kruidvat permanente haarkleur en Kruidvat sieraden

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Sisley in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Sisley. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Sisley?

Op de website van Sisley kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Sisley vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Sisley wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Sisley?

Bij Sisley kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Sisley te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Sisley nu open?

De Sisley vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Sisley bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Sisley-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Sisley de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Sisley hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Sisley vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Sisley voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Sisley pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Sisley vestigingen zijn er in België?

Sisley heeft diverse filialen, op de website van Sisley vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Sisley in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Sisley, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Sisley, kan u surfen naar de website van Sisley. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Sisley voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Sisley promo's

🛍️ Sisley folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Beauty en parfumerie
🕰️ Laatste folderupdate: 25-08-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw