Folders van Telenet België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Telenet folder online staat?
Al 59.169 mensen gingen u voor

Bekijk de Telenet folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Telenet folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Telenet folder en promoties

Telenet is de grootste leverancier van kabeldiensten in België. Elke maand hebben zij een aantal aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Met een groot aantal winkels en een uitgebreide online shop is er altijd een Telenet vestiging bij u in de buurt. Telenet levert breedbandinternet, mobiele telefoniediensten en kabeltelevisie voor scherpe tarieven. Daarnaast heeft Telenet een compleet aanbod gsm’s, IPhones, tablets en IPads van de bekende merken: Apple, Samsung, Nokia en Huawei. Kijk in de Telenet promo folder voor de laatste aanbiedingen of bestel direct online in de Telenet online shop. Meer informatie over de Telenet diensten, de winkels, de folder, de promoties en de webshop kunt u vinden op: www.telenet.be

Uw Telenet winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Telenet en betaal nooit meer teveel. Telenet heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 19-02-2024 t/m 25-02-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Telenet nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Telenet.

Als u in de Telenet folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Computer, zoals CompuDeals, Apple store of Medion. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Telenet soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Telenet website.

Veelgestelde vragen over Telenet

Waar vind ik de Telenet folder van volgende week?

In de Telenet folder volgende week vind je de Telenet aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Telenet folder van deze week?

De Telenet folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Telenet ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Telenet?

Telenet heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Telenet vindt u terug in de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Telenet. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Telenet in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Telenet. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Telenet?

Op de website van Telenet kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Telenet vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Telenet wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Telenet?

Bij Telenet kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Telenet te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024

close-icon close-icon

Is Telenet nu open?

De Telenet vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Telenet bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Telenet-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Telenet de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Telenet hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Telenet vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Telenet voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 19-02-2024 t/m 25-02-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Telenet pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Telenet vestigingen zijn er in België?

Telenet heeft diverse filialen, op de website van Telenet vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Telenet in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Telenet, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Telenet, kan u surfen naar de website van Telenet. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Telenet voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Telenet promo's

🛍️ Telenet folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Computer
🕰️ Laatste folderupdate: 25-11-2022
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw