Black Friday Texam deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Texam Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Texam tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Texam deals! Schrijf u nu in voor de Texam nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Texam. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Texam winkels, vindt u op Texam website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Texam

Wanneer begint Black Friday bij Texam?

Black Friday promoties van Texam zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Texam. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Texam?

Tijdens Black Friday heeft Texam dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm

Scala vogelwering met pinnen 1m

AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Texam bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Texam verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Texam voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Texam Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Texam Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw