Black Friday aanbiedingen van Touring

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Touring

Laatste folderupdate : 4/2/23

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Touring folder online staat?
Al 44.607 mensen gingen u voor

Black Friday Touring deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Touring Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Touring tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Touring deals! Schrijf u nu in voor de Touring nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Touring. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Touring winkels, vindt u op Touring website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Touring

Wanneer begint Black Friday bij Touring?

Black Friday promoties van Touring zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Touring. De folder geldig van 27-03-2023 t/m 02-04-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Touring?

Tijdens Black Friday heeft Touring dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mi Xiaomi Pro 2Trottinette Electrique Elektrische Steo

Dakkoffer dual side trekhaakkoffer v3

Meguiars car wash snow cannon kit

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Touring bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Touring verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Touring voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Touring Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Touring Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0