Folders van Travelbags België

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Travelbags folder online staat?
Al 46.230 mensen gingen u voor

Bekijk de Travelbags folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Travelbags folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Travelbags folder en promoties

Travelbags.be is de grootste online specialist op het gebied van koffers, tassen en reisaccessoires met een mooie webshop in België. Regelmatig geeft men de Travelbags folder uit met interessante aanbiedingen en promoties. Ze bieden een ruim assortiment van 15.000 artikelen van meer dan 130 merken, zoals Kipling, Samsonite, Puma en het eigen merk Travelbags en zijn daarmee de grootste (online) winkel van de Benelux.  Gebaseerd op 75.000 reviews is Travelbags de meest klantvriendelijke aanbieder met een trustscore van 9,5. Gaat u op vakantie of naar school en wilt u nog snel even een reistas, koffer of schooltas kopen, kijk dan eens in de Travelbags promofolder voor de actuele aanbiedingen en promoties of bestel direct online in de overzichtelijke webshop. Alle informatie over het Travelbags assortiment, de bestelvoorwaarden, de Travelbags folder en de webshop kunt u vinden op: https://www.travelbags.be/


Uw Travelbags winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Travelbags en betaal nooit meer teveel. Travelbags heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 26-02-2024 t/m 03-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Travelbags nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Travelbags.

Als u in de Travelbags folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Reizen, zoals Neckermann Reizen, Thomas Cook of TUI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Travelbags soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Travelbags website.

Veelgestelde vragen over Travelbags

Waar vind ik de Travelbags folder van volgende week?

In de Travelbags folder volgende week vind je de Travelbags aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Travelbags folder van deze week?

De Travelbags folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Travelbags ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Travelbags?

Travelbags heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Travelbags vindt u terug in de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Travelbags. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Travelbags in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Travelbags. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Travelbags?

Op de website van Travelbags kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Travelbags vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Travelbags wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Travelbags?

Bij Travelbags kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Travelbags te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024

close-icon close-icon

Is Travelbags nu open?

De Travelbags vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Travelbags bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Travelbags-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Travelbags de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Travelbags hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Travelbags vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Travelbags voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de folder van 26-02-2024 t/m 03-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Travelbags pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Travelbags vestigingen zijn er in België?

Travelbags heeft diverse filialen, op de website van Travelbags vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Travelbags in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Travelbags, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Travelbags, kan u surfen naar de website van Travelbags. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Travelbags voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Travelbags promo's

🛍️ Travelbags folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Reizen
🕰️ Laatste folderupdate: 20-08-2019
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw