Black Friday folders van Verthus

Laatste folderupdate : 23/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Verthus folder online staat?
Al 54.868 mensen gingen u voor

Black Friday Verthus deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Verthus Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Verthus tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Verthus deals! Schrijf u nu in voor de Verthus nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Verthus. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Verthus winkels, vindt u op Verthus website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Verthus

Wanneer begint Black Friday bij Verthus?

Black Friday promoties van Verthus zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Verthus. De folder geldig van 18-09-2023 t/m 24-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Verthus?

Tijdens Black Friday heeft Verthus dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Kerstfiguur tinselhanger

Badjas

Whiskas kattensticks

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Verthus bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Verthus verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Verthus voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Verthus Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Verthus Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0