Black Friday aanbiedingen van Viking

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Viking

Laatste folderupdate : 3/20/23

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Viking folder online staat?
Al 29.108 mensen gingen u voor

Black Friday Viking deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Viking Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Viking tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Viking deals! Schrijf u nu in voor de Viking nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Viking. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Viking winkels, vindt u op Viking website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Viking

Wanneer begint Black Friday bij Viking?

Black Friday promoties van Viking zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Viking. De folder geldig van 20-03-2023 t/m 26-03-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Viking?

Tijdens Black Friday heeft Viking dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Viking bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Viking verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Viking voor meer informatie over de actuele levertijden.

Viking Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Viking Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0