Black Friday folders van Wasbar

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Wasbar folder online staat?
Al 47.281 mensen gingen u voor

Black Friday Wasbar deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Wasbar Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Wasbar tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Wasbar deals! Schrijf u nu in voor de Wasbar nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Wasbar. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Wasbar winkels, vindt u op Wasbar website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Wasbar

Wanneer begint Black Friday bij Wasbar?

Black Friday promoties van Wasbar zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Wasbar. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Wasbar?

Tijdens Black Friday heeft Wasbar dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Wasbar bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Wasbar verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Wasbar voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Wasbar Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Wasbar Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0