Black Friday aanbiedingen van Wave

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Wave

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Wave folder online staat?
Al 55.343 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Wave deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Wave Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Wave tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Wave deals! Schrijf u nu in voor de Wave nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Wave. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Wave winkels, vindt u op Wave website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Wave

Wanneer begint Black Friday bij Wave?

Black Friday promoties van Wave zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Wave. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Wave?

Tijdens Black Friday heeft Wave dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Wave bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Wave verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Wave voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Wave Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Wave Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0