Bekijk de Weba folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

WEBA folder en promoties

WEBA is een grote landelijke meubelwinkels met 3 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het Weba assortiment bestaat o.a.uit meubelen en woonaccessoires, seizoenartikelen, huishoudelijke artikelen, keukenartikelen en cadeauartikelen. Zij zijn aangesloten bij het Meubelwaarborg fonds en lid van de Slaapraad, waardoor kwaliteit is verzekerd. Regelmatig heeft Weba interessante promoties, aanbiedingen en noviteiten, die je kunt vinden op de maandelijkse Weba promotie folder. Kwaliteit, service en rode prijzen, dat is Weba. Meer informatie over de Weba winkels, de openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.weba.be. 

Uw Weba winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Weba en betaal nooit meer teveel. Weba heeft in België 3 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Weba folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 09-02-2024 t/m 28-03-2024. Deze week zijn er 79 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: TRITON, HOPI en SWAY wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Weba nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Gent, Deinze, Quaregnon of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Weba.

Als u in de Weba folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Wonen, zoals Jysk, Kwantum of Leen Bakker. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Weba soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Weba website.

Veelgestelde vragen over Weba

Waar vind ik de Weba folder van volgende week?

In de Weba folder volgende week vind je de Weba aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Weba folder van deze week?

De Weba folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Weba folder geldig van 09-02-2024 t/m 28-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Weba ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Weba?

Weba heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Weba vindt u terug in de Weba folder van 09-02-2024 t/m 28-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Weba. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: TRITON, HOPI en SWAY

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Weba in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Weba. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Weba?

Op de website van Weba kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Weba vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Weba wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Weba?

Bij Weba kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Weba te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Weba folder van 09-02-2024 t/m 28-03-2024

close-icon close-icon

Is Weba nu open?

De Weba vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Weba bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Weba-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Weba de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Weba hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Weba vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Weba voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Weba folder van 09-02-2024 t/m 28-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Weba pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Weba vestigingen zijn er in België?

Weba heeft diverse filialen, op de website van Weba vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Weba in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Weba, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Weba, kan u surfen naar de website van Weba. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Weba voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Weba promo's

🛍️ Weba folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 79
🏷️ Categorie: Wonen
🕰️ Laatste folderupdate: 09-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw