Folders van Weba

Laatste folderupdate: 24-05-2022

Weba folder

Geldig: 23 mei t/m 29 mei

Deze Weba folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Weba en bespaar op uw aankopen bij Weba.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Weba folder online staat?
Al 20.880 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Weba folder online staat?
Al 29.749 mensen gingen u voor

Promoties bij Weba

Download de gratis app met 900+ winkels

WEBA folder en promoties

WEBA is een grote landelijke meubelwinkels met 3 winkels in België en een aantrekkelijke webshop. Elke maand hebben zij aantrekkelijke promoties, die zij vermelden in de promo folder op onze site. Het Weba assortiment bestaat o.a.uit meubelen en woonaccessoires, seizoenartikelen, huishoudelijke artikelen, keukenartikelen en cadeauartikelen. Zij zijn aangesloten bij het Meubelwaarborg fonds en lid van de Slaapraad, waardoor kwaliteit is verzekerd. Regelmatig heeft Weba interessante promoties, aanbiedingen en noviteiten, die je kunt vinden op de maandelijkse Weba promotie folder. Kwaliteit, service en rode prijzen, dat is Weba. Meer informatie over de Weba winkels, de openingsuren, de promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.weba.be. 

Veelgestelde vragen over Weba

Wat kan je online bestellen bij Weba?

Om het meest actuele assortiment van Weba te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. De aanbiedingen die op dit moment gelden zijn die uit de Weba folder van 23-05-2022 t/m 29-05-2022