Black Friday folders van Weekday

Laatste folderupdate : 21/09/2023

Weekday folder

Geldig: 21 sep. t/m 30 sep.

Deze Weekday folder met recente promoties is nog 10 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Weekday en bespaar op uw aankopen bij Weekday.

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Weekday folder online staat?
Al 39.735 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Weekday folder online staat?
Al 40.319 mensen gingen u voor

Black Friday Weekday deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Weekday Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Weekday tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Weekday deals! Schrijf u nu in voor de Weekday nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Weekday. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Weekday winkels, vindt u op Weekday website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Weekday

Wanneer begint Black Friday bij Weekday?

Black Friday promoties van Weekday zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Weekday. De Weekday folder geldig van 21-09-2023 t/m 30-09-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Weekday?

Tijdens Black Friday heeft Weekday dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Pantoffels

Dames sokken

Jurk

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Weekday bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Weekday verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Weekday voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Weekday Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Weekday Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0