Black Friday Wiggle deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Wiggle Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Wiggle tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Wiggle deals! Schrijf u nu in voor de Wiggle nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Wiggle. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Wiggle winkels, vindt u op Wiggle website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Wiggle

Waar vind ik een Wiggle winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Wiggle winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Deel uw plaatsnaam of laat ons automatisch uw locatie detecteren en u ziet in één oogopslag al de Wiggle vestigingen in uw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Wiggle bij mij in de buurt?

Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde Wiggle winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kunt u het dichtstbijzijnde filiaal van Wiggle gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Wiggle heeft vestigingen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Wiggle?

Inmiddels heeft Wiggle diverse winkels verspreid door België. De winkel in de categorie Sport heeft filialen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon

Wiggle Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Wiggle Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw