Black Friday aanbiedingen van CKS

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van CKS

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste CKS folder online staat?
Al 16.282 mensen gingen u voor

Black Friday CKS deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe CKS Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van CKS tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday CKS deals! Schrijf u nu in voor de CKS nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij CKS. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de CKS winkels, vindt u op CKS website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van CKS

Wanneer begint Black Friday bij CKS?

Black Friday promoties van CKS zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van CKS. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van CKS?

Tijdens Black Friday heeft CKS dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Knotted bones

Kruidvat wasbare luiers

Dove deospray Clean Comfort 150ml

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van CKS bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door CKS verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van CKS voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

CKS Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 CKS Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0