0 Sixt Filialen

We hebben een locatie nodig om in uw omgeving filialen te kunnen tonen.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Sixt filiaal

Hieronder vindt u een overzicht van 0 Sixt filialen in België.

0 Steden

Er bevinden zich momenteel geen filialen van Sixt in een stad met de letter .

Download de gratis app met 900+ winkels

Sixt adressen en openingsuren

Bekijk alle Sixt adressen en de bijbehorende openingsuren van Sixt in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Sixt in uw buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een gesloten deur te staan. U zal nooit meer een korting mislopen want u vindt hier ook de nieuwste Sixt folder en actuele promoties. Zoekt u meer informatie over de Sixt, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Sixt website.

Veelgestelde vragen over Sixt

Waar vind ik een Sixt winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Sixt winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Deel uw plaatsnaam of laat ons automatisch uw locatie detecteren en u ziet in één oogopslag al de Sixt vestigingen in uw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Sixt bij mij in de buurt?

Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde Sixt winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kunt u het dichtstbijzijnde filiaal van Sixt gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Sixt heeft vestigingen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Sixt?

Inmiddels heeft Sixt diverse winkels verspreid door België. De winkel in de categorie Auto en fiets heeft filialen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brugge en Brussel.

close-icon close-icon
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw