Black Friday aanbiedingen van Bonprix

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van Bonprix

Laatste folderupdate : 3/20/23

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Bonprix folder online staat?
Al 53.539 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Bonprix deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Bonprix Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Bonprix tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Bonprix deals! Schrijf u nu in voor de Bonprix nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Bonprix. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Bonprix winkels, vindt u op Bonprix website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Bonprix

Wanneer begint Black Friday bij Bonprix?

Black Friday promoties van Bonprix zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Bonprix. De folder geldig van 20-03-2023 t/m 26-03-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

Wat zijn de beste Black Friday deals van Bonprix?

Tijdens Black Friday heeft Bonprix dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Schort 63 x 79 cm

Kinderschort

Short flared dress

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Bonprix bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Bonprix verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Bonprix voor meer informatie over de actuele levertijden.

Bonprix Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Bonprix Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0