Folders van ALDI

Laatste folderupdate: 16-05-2022

ALDI folder

Geldig: 23 mei t/m 28 mei
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 8 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van ALDI en bespaar op uw aankopen bij ALDI.

ALDI folder

Geldig: 16 mei t/m 21 mei
Trending

Deze ALDI folder met actuele aanbiedingen is nog 1 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van ALDI en bespaar op uw aankopen bij ALDI.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 12.646 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste ALDI folder online staat?
Al 51.110 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

ALDI folder en promoties

ALDI, onderdeel van de internationale ALDI groep, is één van de grootste discount supermarkten met ruim 450 winkels in België. Wekelijks geven zij een aantal ALDI folders uit, met een groot aantal aanbiedingen en promoties uit het totale assortiment, zoals de Specials, de Vers Promo, Weekendspecials en de Knaldi actie. 

De ALDI supermarkten staan bekend om hun goede kwaliteit tegen een altijd lage prijs. Dat ziet u duidelijk in het assortiment, dat bestaat uit non-food artikelen, kruidenierswaren van zowel het eigen merk, als een beperkt aantal A-merken, versproducten, zoals brood, vlees, groente en fruit en zuivel. Door het beperkte assortiment en gezamenlijk inkoop kan ALDI goedkoop inkopen en zelf de kwaliteit bepalen. Daarom hanteert men altijd lage discount prijzen. In de wekelijkse ALDI reclamefolder staan week-aanbiedingen, prijsverlagingen en ALDI non-food promoties. "Elke dag verrassend - eenvoudig ALDI". 

Bekijk dus voor u naar de winkel gaat voor uw dagelijkse boodschappen altijd even de ALDI folder voor de laatste kortingen en acties. Alle informatie over de AlDI winkels, de openingsuren van uw ALDI winkel en de ALDI reclamefolders kunt u online vinden op: www.aldi.be