Folders van Lidl

Laatste folderupdate: 16-01-22

Lidl folder

Geldig: 24 jan. t/m 29 jan.
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 11 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 17 jan. t/m 23 jan.
Trending

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 5 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Lidl folder

Geldig: 10 jan. t/m 31 jan.

Deze Lidl folder met actuele aanbiedingen is nog 13 dag(en) geldig. Bekijk de nieuwe promoties van Lidl en bespaar op je aankopen bij Lidl.

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 27.014 mensen gingen u voor

Hou me op de hoogte

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Lidl folder online staat?
Al 11.466 mensen gingen u voor
Download de gratis app met 900+ winkels

Lidl folder en promoties

Lidl is een sterk groeiende supermarktorganisatie met ruim 315 Lidl winkels in België en Luxemburg. Bovendien heeft Lidl ook een uitgebreide webshop met een unieke online Lidl promoties op Lidl-shop.be. Wekelijks geven zij Lidl reclamefolders uit met aantrekkelijke aanbiedingen en promoties in zowel food als non-food. Eenvoud, lage prijzen en de scherpe Lidl acties zijn hun sleutel tot succes. 

Maar Lidl is zoveel meer dan supermarkt met lage prijzen, ze bieden ook hoge kwaliteit aan. Het Lidl assortiment bevat naast levensmiddelen en vers aanbiedingen van zowel de eigen merken als een aantal A-merken, ook interessante non-food actie artikelen voor lage promo prijzen. Kijk voor u naar de winkel gaat voor uw dagelijkse boodschappen even in de wekelijkse Lidl folder voor een overzicht van alle Lidl promoties, aanbiedingen en aantrekkelijke acties. Of blader eens door het mooie magazine LIDLTHINGS, met leuke recepten en tips. Lidl: “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.” 

Meer informatie over de Lidl winkels, de openingsuren van uw Lidl winkel  incl. zondagopening, de Lidl folders, het magazine en de Lidl webshop kunt u vinden op: www.lidl.be