Folders van Lidl België

Lidl folder

Geldig: 6 mrt t/m 12 mrt
Trending

Deze Lidl folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Lidl klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Lidl folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Lidl filialen.

Lidl folder

Geldig: 28 feb t/m 5 mrt
Trending

Deze Lidl folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Lidl klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Lidl folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Lidl filialen.

time
Lidl Over 1 week geldig

Bekijk de Lidl folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Lidl folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Lidl folder deze week en promoties België

Bij Lidl moet u zijn als u op zoek bent naar een supermarkt waar u producten vindt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Lidl promoties vindt u in de Lidl folder. Op die manier kunt u in de ongeveer 315 Lidl winkels in België en Luxemburg altijd een interessante actie of aanbieding vinden. Bovendien heeft Lidl ook een uitgebreide webshop met een unieke online Lidl promoties, acties en aanbiedingen. Gaat u straks boodschappen doen in deze winkel of online winkelen en zoekt u naar de laagste prijs? Kijk in de wekelijkse Lidl reclamefolder en de folders van volgende weken om de promotie te vinden die u zoekt.


Nieuwe LIDL folder van volgende week

Ontdek als eerst de meest recente aanbiedingen in de aanstaande LIDL folder van volgende week op Promotiez.be! Of het nu gaat om verse producten of essentiële benodigdheden, LIDL staat garant voor kwaliteit tegen zeer voordelige prijzen. Laat deze kans om te besparen op uw dagelijkse aankopen niet liggen. Neem alvast een kijkje in de nieuwste promoties van de Belgische LIDL folder van volgende week, die pas over enkele dagen actief wordt.


Het uitgebreide assortiment van LIDL

Lidl, zoveel meer dan een discounter! Het assortiment van deze supermarkt streeft naar de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en bevat naast levensmiddelen en dagverse voeding van zowel eigen merken als een aantal A-merken, ook interessante, tijdelijke non-foodartikelen met korting of promotie. Heeft u groenten en fruit nodig, of bakkerij- of zuivelproducten? Of misschien vlees- en viswaren of vegan? Dit en meer, vindt u bij Lidl! Kijk dus voor u naar de winkel gaat voor uw booschappen in de wekelijkse Lidl folder voor een overzicht van alle Lidl promoties, aanbiedingen en aantrekkelijke acties. Of blader door het creatieve magazine LIDLTHINGS, met lekkere recepten en tips.


De openingsuren en filiaalinformatie van de supermarkt LIDL

“De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs” en dit is te merken in het assortiment, zowel in een Lidl-filiaal als in de webwinkel online! Of u nu een Lidl supermarkt in Gent of supermarkt in Leuven bezoekt. De openingsuren van de winkels liggen tussen 8u30 en 20u. Meer informatie over de Lidl winkels, specifieke openingsuren van uw Lidl winkel in de buurt, een Lidl open op zondag, de Lidl folders, het magazine en de Lidl webshop kunt u vinden op de website: www.lidl.be

Uw Lidl winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Lidl en betaal nooit meer teveel. Lidl heeft in België 302 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Lidl folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 06-03-2024 t/m 12-03-2024. Deze week zijn er 165 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: Chinois, Tang- of stiftmultimeter en Spanningstester, satellietzoeker of stopcontacttester wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Lidl nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Lidl.

Als u in de Lidl folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, ALDI of Albert Heijn. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Lidl soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Lidl website.

Veelgestelde vragen over Lidl

Waar vind ik de Lidl folder van volgende week?

In de Lidl folder volgende week vind je de Lidl aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Lidl folder van deze week?

De Lidl folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Lidl folder geldig van 06-03-2024 t/m 12-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Lidl ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Lidl?

Lidl heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Lidl vindt u terug in de Lidl folder van 06-03-2024 t/m 12-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Lidl. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: Chinois, Tang- of stiftmultimeter en Spanningstester, satellietzoeker of stopcontacttester

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Lidl in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Lidl. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Lidl?

Op de website van Lidl kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Lidl vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Lidl wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Lidl?

Bij Lidl kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Lidl te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Lidl folder van 06-03-2024 t/m 12-03-2024

close-icon close-icon

Is Lidl nu open?

De Lidl vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Lidl bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Lidl-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Lidl de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Lidl hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Lidl vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Lidl voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Lidl folder van 06-03-2024 t/m 12-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Lidl pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Lidl vestigingen zijn er in België?

Lidl heeft diverse filialen, op de website van Lidl vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Lidl in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Lidl, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Lidl, kan u surfen naar de website van Lidl. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Lidl voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Lidl promo's

🛍️ Lidl folders: 2
🆕 Nieuwe promoties: 165
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 28-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw