Folders van Colruyt België

Colruyt folder - Alle Acties

Geldig: 28 feb t/m 12 mrt

Deze Colruyt folder - Alle Acties met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colruyt klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colruyt folder - Alle Acties van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colruyt filialen.

Colruyt folder - Nieuwe Producten

Geldig: 28 feb t/m 12 mrt

Deze Colruyt folder - Nieuwe Producten met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colruyt klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colruyt folder - Nieuwe Producten van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colruyt filialen.

Colruyt folder - Inspiratie

Geldig: 28 feb t/m 12 mrt

Deze Colruyt folder - Inspiratie met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colruyt klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colruyt folder - Inspiratie van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colruyt filialen.

Colruyt folder - Noten

Geldig: 28 feb t/m 12 mrt

Deze Colruyt folder - Noten met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colruyt klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colruyt folder - Noten van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colruyt filialen.

Colruyt folder - Wijn

Geldig: 14 feb t/m 27 feb

Deze Colruyt folder - Wijn met recente promoties is speciaal samengesteld voor Colruyt klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Colruyt folder - Wijn van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Colruyt filialen.

time
Colruyt Nog 13 dagen geldig

Bekijk de Colruyt folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Colruyt folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Colruyt folder deze week en promoties

Colruyt is een supermarkt organisatie met circa 214 supermarkten in België en is onderdeel van de Colruyt Group. Wat de winkel uniek maakt, is de prijsindex waarmee Colruyt-medewerkers prijzen vergelijken met andere supermarkten. Wekelijks wordt een Colruyt folder samengesteld met acties en interessante promoties. Deze reclamefolders vindt u terug in de Colruyt folder, vol met acties en promoties, rode prijzen en de wekelijkse Colruyt “Extra korting” promotie. Gaat u boodschappen doen bij Colruyt? Bekijk eerst de Colruyt reclamefolder voor de laatste acties en promoties.


Folder Colruyt van volgende week

Nieuwe week, nieuwe kansen om te besparen bij Colruyt België! Ontdek de aanstaande acties en aanbiedingen in de Colruyt folder van volgende week op Promotiez.be. Bij Colruyt geldt de laagste prijs, voor elk product, op elk moment. Daarom brengt Colruyt elke week de beste acties, zodat u kunt genieten van kwaliteitsproducten zonder uw budget te overschrijden. Bekijk nu de folder van volgende week en plan je boodschappen met Colruyt


Waaruit bestaat het assortiment van Colruyt?

Colruyt heeft een uitgebreid assortiment aan levensmiddelen van bekende merken met uitstekende kwaliteit, aan de laagste prijzen. In het assortiment van Colruyt kan u groenten en fruit kopen, maar ook zuivel, diepvriesproducten, dranken, droge voeding en nog veel meer. U kan er bekende merken kopen, maar het assortiment bevat ook Everyday, Boni en Selection. Zowel online in de webwinkel als in een Colruyt winkel op locatie vindt u producten aan de laagste prijs met acties, promoties en korting. Bekijk de wekelijkse Colruyt folder om de beste producten aan de laagste prijs aan uw winkelkar toe te voegen. Is een Colruyt supermarkt open op zondag? Lees hieronder meer over de openingsuren!


Wat zijn de openingsuren en waar vind ik filialen van Colruyt?

Bij Colruyt vindt u de laagste prijs, voor elk product, op elk moment. Een supermarkt in Gent of Leuven? In elke Belgische provincie is een filiaal terug te vinden en de openingstijden bieden genoeg tijd om in het assortiment te speuren naar promoties. Van 8u30 tot 20u kan u terecht in een Colruyt filiaal en op vrijdag zelfs tot 21u! Ook online winkelen en online boodschappen doen is mogelijk! Wist je trouwens dat de Colruyt Group uit onder andere Okay, Spar en Dreambaby bestaat? Meer informatie over de Colruyt winkels, een winkel in de buurt, openingsuren, promoties en de reclamefolder vindt u op de website, www.colruyt.be


Uw Colruyt winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Colruyt en betaal nooit meer teveel. Colruyt heeft in België 251 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Colruyt folder - Alle Acties vindt u promoties die geldig zijn vanaf 28-02-2024 t/m 12-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Colruyt nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Colruyt.

Als u in de Colruyt folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Supermarkt, zoals Delhaize, Lidl of ALDI. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Colruyt soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Colruyt website.

Veelgestelde vragen over Colruyt

Waar vind ik de Colruyt folder van volgende week?

In de Colruyt folder volgende week vind je de Colruyt aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Colruyt folder van deze week?

De Colruyt folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Colruyt folder - Alle Acties geldig van 28-02-2024 t/m 12-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Colruyt ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Colruyt?

Colruyt heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Colruyt vindt u terug in de Colruyt folder - Alle Acties van 28-02-2024 t/m 12-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Colruyt. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LA FIGURINE POP POKÉMON, LES TROLLS 3 en Mars, Snickers, Twix, Bounty ou M&M's

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Colruyt in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Colruyt. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Colruyt?

Op de website van Colruyt kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Colruyt vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Colruyt wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Colruyt?

Bij Colruyt kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Colruyt te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Colruyt folder - Alle Acties van 28-02-2024 t/m 12-03-2024

close-icon close-icon

Is Colruyt nu open?

De Colruyt vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Colruyt bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Colruyt-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Colruyt de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Colruyt hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Colruyt vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Colruyt voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Colruyt folder - Alle Acties van 28-02-2024 t/m 12-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Colruyt pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Colruyt vestigingen zijn er in België?

Colruyt heeft diverse filialen, op de website van Colruyt vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Colruyt in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Colruyt, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Colruyt, kan u surfen naar de website van Colruyt. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Colruyt voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Colruyt promo's

🛍️ Colruyt folders: 5
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Supermarkt
🕰️ Laatste folderupdate: 28-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw