Black Friday Dior deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Dior Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Dior tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Dior deals! Schrijf u nu in voor de Dior nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Dior. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Dior winkels, vindt u op Dior website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Dior

Wanneer begint Black Friday bij Dior?

Black Friday promoties van Dior zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Dior. De folder geldig van 26-02-2024 t/m 03-03-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Dior?

Tijdens Black Friday heeft Dior dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Jurk

Knuffeldoek

Zwangerschaps

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Dior bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Dior verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Dior voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Dior Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Dior Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw