Black Friday folders van Fiets

Laatste folderupdate : 6/06/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Fiets folder online staat?
Al 13.833 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday Fiets deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Fiets Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Fiets tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Fiets deals! Schrijf u nu in voor de Fiets nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Fiets. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Fiets winkels, vindt u op Fiets website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Fiets

Wanneer begint Black Friday bij Fiets?

Black Friday promoties van Fiets zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Fiets. De folder geldig van 05-06-2023 t/m 11-06-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Fiets?

Tijdens Black Friday heeft Fiets dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

GPS de randonnée et de trekking - GARMIN ETREX 22x bleu

Lampe torche à LED rechargeable LMP1018

Couteau suisse randonnée Camper 13 fonctions

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Fiets bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Fiets verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Fiets voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Fiets Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Fiets Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0