Black Friday Houtshop deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe Houtshop Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van Houtshop tijdens Black Friday 2023. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday Houtshop deals! Schrijf u nu in voor de Houtshop nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij Houtshop. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de Houtshop winkels, vindt u op Houtshop website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van Houtshop

Wanneer begint Black Friday bij Houtshop?

Black Friday promoties van Houtshop zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Houtshop. De folder geldig van 19-02-2024 t/m 25-02-2024 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Houtshop?

Tijdens Black Friday heeft Houtshop dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Mack waslijndraad voor droogmolen 50m 3mm

Scala vogelwering met pinnen 1m

AKOESTISCHE LATTENWAND DECOWALL

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Houtshop bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Houtshop verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Houtshop voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Houtshop Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 Houtshop Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw