6 Kiehl's Filialen

We hebben een locatie nodig om in uw omgeving filialen te kunnen tonen.

Gebruik mijn huidige locatie

Steden met een Kiehl's filiaal

Hieronder vindt u een overzicht van 6 Kiehl's filialen in België.

4 Steden

Populaire steden met een Kiehl's filiaal

Download de gratis app met 900+ winkels

Kiehl's adressen en openingsuren

Bekijk alle Kiehl's adressen en de bijbehorende openingsuren van Kiehl's in ons actuele overzicht. Hierdoor weet u altijd of de Kiehl's in uw buurt open is tijdens een koopzondag of koopavond en komt u niet voor een gesloten deur te staan. U zal nooit meer een korting mislopen want u vindt hier ook de nieuwste Kiehl's folder en actuele promoties. Zoekt u meer informatie over de Kiehl's, dan kunnen we u ook verwijzen naar de Kiehl's website.

Veelgestelde vragen over Kiehl's

Waar vind ik een Kiehl's winkel met openingstijden bij mij in de buurt?

We hebben alle Kiehl's winkels verzameld met de meest actuele openingstijden. Deel uw plaatsnaam of laat ons automatisch uw locatie detecteren en u ziet in één oogopslag al de Kiehl's vestigingen in uw omgeving. Let op dat openingstijden kunnen wijzigen tijdens feestdagen en koopzondag(en).

close-icon close-icon

Waar zit Kiehl's bij mij in de buurt?

Als u wilt weten waar de dichtstbijzijnde Kiehl's winkel zit, dan is onze locatie pagina ideaal. Hier kunt u het dichtstbijzijnde filiaal van Kiehl's gemakkelijk vinden via onze filiaalzoeker. Kiehl's heeft vestigingen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Gent.

close-icon close-icon

Hoeveel winkels heeft Kiehl's?

Inmiddels heeft Kiehl's diverse winkels verspreid door België. De winkel in de categorie Beauty en parfumerie heeft filialen in bijvoorbeeld Antwerpen, Brussel en Gent.

close-icon close-icon
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw