Folders van Maes & Hills

Er is tijdelijk geen folder

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste Maes & Hills folder online staat?
Al 36.132 mensen gingen u voor

Bekijk de Maes & Hills folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Maes & Hills folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Uw Maes & Hills winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Maes & Hills en betaal nooit meer teveel. Maes & Hills heeft in België 0 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 04-12-2023 t/m 10-12-2023. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: aanbieding 1, aanbieding 2 en aanbieding 3 wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Maes & Hills nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Maes & Hills.

Als u in de Maes & Hills folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Reizen, zoals Neckermann Reizen, Thomas Cook of Corendon. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Maes & Hills soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Maes & Hills website.

Veelgestelde vragen over Maes & Hills

Wanneer begint Black Friday bij Maes & Hills?

Black Friday promoties van Maes & Hills zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van Maes & Hills. De folder geldig van 04-12-2023 t/m 10-12-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van Maes & Hills?

Tijdens Black Friday heeft Maes & Hills dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

aanbieding 1

aanbieding 2

aanbieding 3

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van Maes & Hills bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door Maes & Hills verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van Maes & Hills voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

Maes & Hills promo's

🛍️ Maes & Hills folders: 0
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Reizen
🕰️ Laatste folderupdate: 04-06-2023
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw