Black Friday aanbiedingen van SELECTED

Bekijk alle deals hier

Black Friday folders van SELECTED

Laatste folderupdate : 26/09/2023

Er is tijdelijk geen folder store-logo

Wilt u een melding ontvangen als de nieuwste SELECTED folder online staat?
Al 26.316 mensen gingen u voor

Vergelijkbare winkels met Black Friday deals

Black Friday SELECTED deals en promoties met hoge korting

Bekijk de nieuwe SELECTED Black Friday deals en profiteer van hoge korting! Op Promotiez.be staat een verzameling van diverse acties en bijbehorende aanbiedingen van SELECTED tijdens Black Friday 2022. Wanneer we een nieuwe Blackfriday deal ontvangen, dan plaatsen wij deze direct online. Heeft u tijdens Black Friday niet de perfecte deal gevonden? De enorme solden met kortingen gaat maandag verder met Cyber Monday SELECTED deals! Schrijf u nu in voor de SELECTED nieuwsbrief waardoor u als eerste op de hoogte wordt gehouden van de Black Friday deals, aanbiedingen, de folder en interessante acties bij SELECTED. Meer informatie over de (online) folder aanbiedingen, de openingsuren van de SELECTED winkels, vindt u op SELECTED website.

Veelgestelde vragen over Black Friday van SELECTED

Wanneer begint Black Friday bij SELECTED?

Black Friday promoties van SELECTED zijn dit jaar beschikbaar op 25 november 2022 en vaak staat de hele week in het teken van straffe kortingen tijdens Black Friday. De kortingen zijn geldig in de winkel en in de webshop van SELECTED. De folder geldig van 25-09-2023 t/m 01-10-2023 staat volledig in het teken van Black Friday.

close-icon close-icon

Wat zijn de beste Black Friday deals van SELECTED?

Tijdens Black Friday heeft SELECTED dit jaar zeer straffe aanbiedingen met kortingen tot wel 50%! Bekijk de top 3 beste deals van nu:

Chocolade- lolly

Lantaarn

Raamstickers

close-icon close-icon

Wanneer worden de Black Friday aanbiedingen van SELECTED bezorgd?

Uw aankoop wordt zo snel mogelijk door SELECTED verzonden tijdens Black Friday. Het kan helaas langer duren dan u normaal gesproken mag verwachten door de hoeveelheid bestellingen. Bekijk de website van SELECTED voor meer informatie over de actuele levertijden.

close-icon close-icon

SELECTED Black Friday promoties

🖤 Black Friday deals: 0
💰 SELECTED Black Friday korting: 0
🛍️ Black Friday folders: 0