Folders van Exellent België

Exellent folder

Geldig: 14 feb t/m 31 mrt

Deze Exellent folder met recente promoties is speciaal samengesteld voor Exellent klanten in België. Bekijk de nieuwe aanbiedingen of de Exellent folder van volgende week en bespaar op uw aankopen in de Belgische Exellent filialen.

time
Exellent Nog 1 maand geldig

Bekijk de Exellent folder eerst in de app!

75K+
Download de app

Bekijk de Exellent folder eerst in de app!

Download de gratis app met 900+ winkels

Exellent folder en promoties

Exellent is een landelijke keten van zelfstandige elektronica zaken met ruim 400 aangesloten winkels in België en een uitgebreide webshop. Elke twee weken hebben zij een mooie folder met een groot aantal aantrekkelijke promoties en acties. Het Exellent assortiment bestaat uit een compleet aanbod consumentelektronica van de bekende grote merken, zoals Acer, AEG, Bosch, Braun, HP, Huawei, LG. Miele, Philips, Samsung en Sony. Daar gezamenlijke inkoop kan de Exellent vakhandelaar uw een “laagste prijsgarantie” bieden naast een goede kwaliteit en vakkundige service. Bent u op zoek naar een nieuwe laptop, smart televisie een smartphone of een wasmachine kijk dan eens op de Exellent promotie folder voor de laatste promoties, aanbiedingen en rode prijzen of bestel direct online in de overzichtelijke webshop. Exellent, jouw vakman steeds dichtbij."Meer informatie over de Exellent winkels, openingsuren, de Exellent promo folder en de webshop kunt u vinden op: www.exellent.be

Uw Exellent winkel

Bekijk de meest actuele folders en promoties van Exellent en betaal nooit meer teveel. Exellent heeft in België 314 winkels, waar ze wekelijkse aantrekkelijke aanbiedingen hebben. In de nieuwste Exellent folder vindt u promoties die geldig zijn vanaf 14-02-2024 t/m 31-03-2024. Deze week zijn er 0 producten met korting en mogelijk aan de laagste prijs. Promoties zoals: LG GSLV51PZXE, DJI Osmo Action 4 en SAMSUNG LED TV wilt u dus niet missen! Natuurlijk heeft Exellent nog meer producten in het assortiment die nu niet in de aanbieding zijn. Deze kan u wel bestellen via de webshop of ophalen bij een pick-up point of winkel bij u in de buurt. Kies uw dichtsbijzijnde locatie met de "locatiezoeker" in de bovenste menubalk naast de zoekbox. Meer informatie zoals openingsuren van uw winkel in Antwerpen, Brugge, Brussel of een andere winkel in België, kan u ook vinden op de website van Exellent.

Als u in de Exellent folder niet kan vinden wat u zoekt, dan kan u altijd op zoek gaan naar een aanbieding bij vergelijkbare winkels uit dezelfde categorie: Elektronica, zoals MediaMarkt, Krëfel of ElectroStock. Wellicht vindt u het product dan wel aan de laagste prijs. Naast de acties uit de folder kan u bij Exellent soms ook geld besparen met een kortingscode. Raadpleeg hiervoor de Exellent website.

Veelgestelde vragen over Exellent

Waar vind ik de Exellent folder van volgende week?

In de Exellent folder volgende week vind je de Exellent aanbiedingen die vanaf de volgende week gelden, exclusief voor de Belgische klanten. Mis deze kans niet om te profiteren van de beste promo's en producten die handig verzameld zijn in de wekelijkse folder.

close-icon close-icon

Waar vind ik de Exellent folder van deze week?

De Exellent folder België deze week is nu te bekijken op Promotiez.be. De Exellent folder geldig van 14-02-2024 t/m 31-03-2024 heeft ook diverse promoties om te bekijken. Naast de folder van deze week, is de folder van volgende week van Exellent ook al te bekijken!

close-icon close-icon

Welke promoties vind ik volgende week bij Exellent?

Exellent heeft veel mooie promoties deze week maar ook van volgende week! De promoties van volgende week bij Exellent vindt u terug in de Exellent folder van 14-02-2024 t/m 31-03-2024, maar u kan ook online alle leuke aanbiedingen terugvinden in de webshop of op de website van Exellent. Hier volgen alvast enkele interessante promoties en aanbiedingen: LG GSLV51PZXE, DJI Osmo Action 4 en SAMSUNG LED TV

close-icon close-icon

Is er een filiaal van Exellent in mijn buurt?

De dichtstbijzijnde filiaal kan worden gevonden via onze website door uw locatie op te geven. Het voordeel van uw locatie delen met ons, is dat we alle winkels kunnen weergeven die in uw buurt gevestigd zijn. Als u op 'winkels' klikt in de app, krijgt u te zien wat het dichtstbijzijnde filiaal is van Exellent. Op onze website en in de app kunt u ook uw postcode invoeren zodat u weet welke vestigingen dichtbij zijn.

close-icon close-icon

Hoe vind ik de openingsuren van Exellent?

Op de website van Exellent kunt u de huidige openingsuren vinden. Ook op onze website of in de app kunt u de openingsuren van Exellent vinden. Ga naar 'filialen' en klik op de locatie waarvan u de openingsuren van Exellent wilt weten.

close-icon close-icon

Wat kan je online bestellen bij Exellent?

Bij Exellent kan je online bestellen, om het huidige assortiment van Exellent te bekijken, kunt u het beste de webshop openen. De online webshop bevat diverse categorieën om een duidelijk overzicht te houden over het aanbod. Hier vindt u nu de promoties uit de Exellent folder van 14-02-2024 t/m 31-03-2024

close-icon close-icon

Is Exellent nu open?

De Exellent vestigingen volgen standaard openingsuren, toch kan het soms afwijken. Sommige locaties openen of sluiten vroeger of hebben onregelmatige uren. Om te zien of de Exellent bij u in de buurt nu open is, klikt u op 'locaties' op de Exellent-pagina op deze website. Selecteer de vestiging in uw buurt. Natuurlijk kan u ook op de website van Exellent de huidige openingsuren bekijken.

close-icon close-icon

Is het online assortiment van Exellent hetzelfde als in een winkel op locatie?

In de meeste Exellent vestigingen vindt u zowel online als in een winkel op locatie hetzelfde assortiment terug. Per locatie kan dit natuurlijk verschillen. Surf naar de website van Exellent voor meer informatie. Doe alvast wat inspiratie op met de Exellent folder van 14-02-2024 t/m 31-03-2024.

Let op: Sommige winkels op deze website hebben enkel een webshop of enkel een winkel op locatie. Lees dus goed alle informatie op de Exellent pagina.

close-icon close-icon

Hoeveel Exellent vestigingen zijn er in België?

Exellent heeft diverse filialen, op de website van Exellent vindt u alle adressen van alle filialen over heel België. Wilt u weten waar u een vestiging van Exellent in uw buurt vindt? Schakel via onze app uw locatie in! Let op: Sommige winkels op onze website hebben enkel een webshop.

close-icon close-icon

Ik heb een vraag, compliment of klacht voor Exellent, hoe kan ik contact opnemen?

Voor een specifieke vraag, een bedanking of compliment of een klacht voor Exellent, kan u surfen naar de website van Exellent. Bij 'contact' vindt u dan een e-mailadres, telefoonnummer of contactformulier, zo staat Exellent voor u klaar!

close-icon close-icon
Toon alle...

Exellent promo's

🛍️ Exellent folders: 1
🆕 Nieuwe promoties: 0
🏷️ Categorie: Elektronica
🕰️ Laatste folderupdate: 14-02-2024
Verzenden gelukt
Er is iets misgegaan, probeer het opnieuw